3 ting du skal huske, inden du påbegynder vejarbejdet

Skal du snart påbegynde noget vejarbejde? Der er mange ting, du skal huske på, når du arbejder i vejkanten. Nogle af tingene ved du måske i forvejen, men nogle af tingene er måske også rart at få genopfrisket eller forklaret. Du får nemlig her 3 forskellige ting, som du skal huske, inden du påbegynder vejarbejdet.

Påbudstavler til at styre trafikken

Inden du påbegynder vejarbejdet, er det vigtigt, at du anskaffer dig et par påbudstavler. Påbudstavlerne er med til at styre og regulere trafikken, så du og dine arbejdskollegaer også får den mest optimale arbejdssikkerhed. For tavlerne resulterer også i, at trafikanterne bliver opmærksomme på jeres arbejde og kan dirigere dem uden om jer. Uanset hvilket påbud dine påbudstavler skal have, er du sikker på at have et bredt udvalg over internettet.

Husk at sikkerheden skal være i top

Udover påbudstavler er det ligeledes vigtigt, at sikkerheden skal være i top. Det betyder blandt andet, at du og dine arbejdskollegaer skal være iført tøj, hvor I er synlige. Morgenerne er stadig mørke, så det er vigtigt, at I bærer reflekser eller andet synligt, så eventuelle bilister kan få øje på jer. Hvis du arbejder et sted med risiko med fald eller andet, er det vigtigt, at du også bærer en godkendt hjelm, så dit hoved bedst muligt er beskyttet.

Praktisk og ordentligt tøj

Det sidste, du skal huske, er praktisk og ordentligt tøj. Vejret i Danmark er meget skiftende, så dit tøj skal kunne klare vejret. Det tidlige forår er stadig kolde måneder, så sørg også for at have varmt tøj på – og som gerne må kunne tåle en masse vand. Ligeledes skal dine sko være egnet til hårdt fysisk arbejde, hvor du også skal kunne holde ud at gå i dem i flere timer.

Dette var de 3 forskellige ting. God arbejdslyst!