Hvornår har man ret til en strafferetsadvokat?

Hvis du bliver sigtet af politiet, så har du ret til at få beskikket en forsvarsadvokat. 

Det kan for eksempel være i forbindelse med, at du bliver tiltalt i en strafferetssag. 

I disse tilfælde har du også mulighed for selv at vælge en strafferetsadvokat, hvis du foretrækker at skifte forsvarer. 

Når du skal alliere dig med en strafferetsadvokat

Det kan blive nødvendigt, at anskaffe sig en strafferetsadvokat, hvis du bliver: 

  • Mistænkt for en forbrydelse
  • Sigtet
  • Tiltalt
  • Varetingsfængslet

Det er utrolig vigtigt, at du allierer dig, så snart du er blevet sigtet eller tiltalt. Jo tidligere du kontakter en strafferetsadvokat, desto bedre. Pas på med at udtale dig om ting eller give informationer, før du har talt med din advokat. Alle informationer kan nemlig have indflydelse på udfaldet af sagen. 

Strafferetsadvokaten sørger for dine rettigheder

En strafferetsadvokat sørger for, at din sag behandles så retfærdig som muligt. Deres fornemmeste opgave er, at dine rettigheder overholdes, og at alle oplysninger, der udgives, kommer til at gavne din sag. 

De er eksperter i alle former for sager, og ved hvordan man begår sig i systemet. Derfor anbefales det, at du aldrig håndterer disse alvorlige sager på egen hånd, når du ikke selv har ekspertise inden for retssager. 

En dygtig advokat med speciale i strafferet

Du har ret til en advokat, når du bliver sigtet. Hvis du gerne vil have en dygtig advokat med på sidelinjen, så skal du kontakte advokatfirmaet Strauss & Garlik. De har stor ekspertise i mange former for straffesager, og kan med garanti hjælpe dig med din. 

Dit valg af strafferetsadvokat skal være velovervejet, og derfor tilbyder advokatfirmaet Strauss & Garlik, at du kan ringe til dem uforpligtende og tage en snak med deres erfarne strafferetsadvokater. Du kan forklare advokaten om din situation, hvorefter de vil vurdere din straffesag for dig. 

Hvad kan advokaten vejlede dig om?

Den første telefonsamtale med advokatfirmaet er gratis. Hvis du har tvivl vedrørende din sag, og om du overhovedet har brug for en advokat, så kan de vejlede dig. 

De kan fortælle dig, hvordan du får adgang til politiets sagsmateriale, og hvordan du skal forholde dig i forhold til din afhøring. 

De kan også gisne om, hvordan sagens udfald kommer til at se ud for dig. 

Derudover kan de hjælpe dig med at finde ud af, om det offentlige kan betale de omkostninger, som følger med, når du har brug for en advokat.