Alt hvad du skal vide om tvangsfjernelse

Skal du igennem en tvangsfjernelse, og har du brug for hjælp? Så kan de hos tvangsfjernelse.com hjælpe dig. Du vil her kunne få hjælp af ikke blot en advokat, men derimod et helt team af specialister indenfor området. Du er derfor i trygge hænder, når du skal i retten eller har brug for anden hjælp i forbindelse med denne type sag.

Der er mange regler, som kan virke uoverskuelige for den almindelige dansker. Derfor kan det kraftigt anbefales at søge professionel juridisk hjælp.

Få hjælp, hvis du står midt i en tvangsfjernelsessag

Alle har ret til advokathjælp i Danmark. Hos tvangsfjernelse.com kan du få hjælp til din sag om tvangsfjernelse. Du kan på den måde have en ved din side igennem hele sagen.

Hvad indebærer en tvangsfjernelse?

Hvis du står i en sag, så kan det være, at du måske undrer dig over spørgsmålet: Hvad indebærer en tvangsfjernelse egentlig? Det betyder kort fortalt, at kommunens Unge- og Børneudvalg vælger at fjerne dit barn fra dit hjem. Afgørelsen af sådan en sag afgøres af udvalget på baggrund af en indstilling fra kommunens socialrådgivere.

En tvangsfjernelse kan kun ske, hvis der er en åbenlys risiko for, at børn tager stor og alvorlig skade af at bo hos deres forældre. Herudover kræver det også, at der ikke kan komme hjælp i hjemmet, der kan forbedre deres situation hjemme hos deres forældre.

Hvad har du ret til?

Du har i første omgang ret til at se alle papirer og dokumenter i forbindelse med sagen, hvis den omhandler dig. Det er også vigtigt at vide, at kommunen altid skal prøve at hjælpe i hjemmet først. De skal gribe ind på en måde, hvorpå det rammer dig mindst muligt. Det er deres pligt. Et eksempel på dette kunne være en kontaktperson, der er tilknyttet til hjemmet.

Kommunen skal også hjælpe dig med at finde en advokat, hvis de vælger at tvangsfjerne dit barn. Du må derudover også helt selv vælge din advokat, og det behøves ikke gøres igennem kommunen. Du er altså ikke tvunget til at vælge den advokat, som kommunen kan skaffe.