Bestil Game of Thrones bøger hos tales.dk

Elsker du Game of Thrones på TV? Så skal du også opleve de højt anerkendte Game of Thrones bøger, der har toppet rangeringen så længe, som de har eksisteret. Georg R. R. Martin er geniet bag bøgerne, og hos tales.dk har du mulighed for at opleve alle titler – både som bog, e-bog og lydbog. Glæd dig til magiske oplevelser i en alternativ verden, hvor vitterligt alt står på spil.

Alle Game of Thrones bøger samlet ét sted!

Game of Thrones er en samling af bøger, der skal udgøre en komplet historie, når den sidste bog er udgivet. De fem nuværende Game of Thrones bøger indeholder hver et væld af perspektiver og historier, hvor ingen er sikre. Serien var med til at dreje fantasygenren i en ny retning, som er mere a la grim dark. Mange af os er vant til historier, som udfordrer hovedpersonerne, men hvor vi altid føler, at bestemte personer er ”safe”. Sådan forholder det sig ikke i Game of Thrones bøgerne, hvor hovedpersoner pludselig kan lide en uheldig død. Det chokerer ved første øjekast, men nogle synes, det gør verdenen langt mere levende og realistisk.

Hvilken Game of Thrones bog er du kommet til?

Skal du i gang med Kragernes Rige eller Kongernes Kamp som den næste? Eller er du helt ny i Georg R. R. Martins univers? Hos tales kan du købe Game of Thrones bøger enkeltvis eller samlet. Det er muligt at købe sæt med matchende bøger med fælles omslag, som er en fryd at have stående fremme på bogreolen.

Hos tales stopper udvalget ikke kun ved Game of Thrones bøger. De flotte lysglas med husenes emblemer kommer til at give en fantastisk stemning i boligen. Det er muligt at købe duftlys og bloklys i høj kvalitet samt andet eksklusivt tilbehør, der er uundværligt for den ægte fan.

Hvis du ikke kan få nok of Game of Thrones, så klik ind på tales.dk, der også forhandler bøger fra andre magiske fantasyuniverser. Der er mulighed for fordybelse, uanset om du læser de fysiske Game of Thrones bøger eller hellere vil læse en e-bog, du kan tage med dig på din tablet eller e-bogslæser. Lydbøger fra Game of Thrones kan du selvfølgelig også gøre en god handel på.

Hvad er det, som lokker mest ved Game of Thrones?

Det er svært at pege på én ting som årsag til, at Game of Thrones bøger er blandt de mest populære fantasybøger i det 21. århundrede. Måske det er mere hensigtsmæssigt at begrunde succesen i en mangfoldighed af faktorer. Det er alt fra karakterernes dybde og de storslåede landskaber til de komplicerede intriger og hvordan magien males på så troværdig vis. Hvis du ikke er kommet med på bølgen endnu, så har du noget at glæde dig til! Game of Thrones bøger har man ikke lyst til at springe over.