BIBS navnesut: Undgå at sutten bliver væk eller forveksles

Uanset om I er nybagte førstegangsforældre, eller om I skal til at have barn nummer tre eller fire, har I formentlig oplevet eller hørt om problemer med at sutten bliver væk eller forveksles med andres i børnehaven eller vuggestuen. Det problem kan undgås med BIBS navnesutter fra Navnesutten, og så er det i øvrigt hyggeligt og personligt, at der står navn på børnenes sutter.

En fin og praktisk løsning

Der er intet bedre, end når noget både kan være pænt og praktisk på samme tid. Ofte må man gå på kompromis med fine ting, fordi det vigtigste er, at tingene fungerer, men nogle gange kan man være heldig at få begge dele.

Med BIBS navnesutter fra Navnesutten kan børnene få fine sutter i forskellige farver, og samtidig er det praktisk, fordi de ikke forveksles med andre sutter. Det er selvfølgelig smart, når børnene skal i vuggestue eller børnehave, men har I flere børn det også være rart at have navnesutter, så man ikke forveksler dem derhjemme. Det er især smart, hvis andre familiemedlemmer eller babysittere skal passe børnene indimellem.

Udover at det er praktisk, er det også lidt hyggeligt, at der er navn på. Det pynter og gør sutten personlig.

Find den bedste løsning

Der findes et hav af forskellige sutter, og indimellem kan det være svært at finde hoved og hale i, hvilken slags man skal vælge til sit barn. BIBS navnesutter findes i flere variationer, så I kan finde den type, der passer til jeres barn.

Der findes for eksempel sutter, der er lavet specifikt til børn i alderen 0-6 år, som man også kan få med navne på. Uanset jeres barns alder kan i finde en BIBS navnesut i høj kvalitet, så I er frie for problemer med at sutterne bliver væk eller forveksles.

BIBS navnesutter kan også fås i flere farver, så i kan vælge den eller de farver, I synes er pænest eller passer bedst til jeres barn.

Den perfekte gave

Skal man til babyshower, barnedåb eller noget helt tredje, kan BIBS navnesutter også være en god gave. Det er både praktisk og hyggeligt, at der står navn på, og så er det en god måde at give en personlig gave på. Kombiner eventuelt en eller flere navnesutter med andre ting, for eksempel i en gavekurv. På den måde kan du samle forskellige ting, du synes barnet skal have til den festlige begivenhed og på den måde gøre gaven personlig.