Bio affaldssække fra BIOBAG ZENZO bidrager til optimal affaldssortering

BIOBAG ZENZO tilhører BIOBAG International, der er en af verdens førerende producenter af bioposer og bioplast. Deres lange række af smarte kvalitetsprodukter inden for affaldssortering henvender sig både til landbruget, industrien, detailhandlen og private, sådan at alle kan være med til at tage hånd om deres affald bedst muligt.

Bio affaldssække til institutioner, arbejdspladser og erhverv

Bio affaldssække er til jer, der ønsker at sortere organisk affald på en måde, der giver mening, og ved at benytte bio affaldssække fra BIOBAG ZENZO har I mulighed for netop dette! Disse bio affaldssække er ligesom forhandlerens bioposer fuldt komposterbare, og de er derfor et langt mere miljøvenligt valg sammenlignet med de mere konventionelle plastposer. Når du vælger at indsamle organisk affald i bio affaldssække, efterlades der derfor aldrig mikroplast i det pågældende madaffald, hvilket således aldrig forurener naturen, hvis affaldet omdannes til gødning eller lignende. Dette gør netop denne form for affaldssæk særdeles velegnet til forbrugere, institutioner eller arbejdspladser, der ønsker at håndtere deres affald på en måde, der ikke spreder mikroplast i naturen. Bio affaldssække er større bioposer, som fås i modeller, der klarer helt op til 240 liter. Disse sække er derfor ikke bare gode for naturen, men også ekstra stærke, sådan at de kan holde til de mange kilo.

Find bio affaldssække og andre nedbrydelige løsninger på zenzo.dk

BIOBAG ZENZO står altså altid klar med et stort udvalg af produkter, der benytter fuldt komposterbare og bionedbrydelige materialer. Denne store produktkategori henvender sig i høj grad til landbruget, industrien og detailhandlen, men er naturligvis også egnet institutioner, arbejdspladser og private. Landbruget vil for eksempel kunne nyde godt af den smarte bioplantefolie, der hjælper med at dyrke afgrøder på en både smartere og hurtigere måde. Komposterbar biofilm er et alternativ til den konventionelle plastindpakning, der førhen fandtes overalt i forbindelse med industrielle løsninger. Og slutteligt er de mange bioposer og bio affaldssække fra BIOBAG ZENZO oplagte til detailhandlen. Dette skyldes blandt andet, at poserne leveres med banderole i smarte displaykasser, der nemt stilles direkte på hylden i en hvilken som helst butik. Alle produkterne udvikles af komposterbare polymerer og stivelse, der udvindes fra planter såsom majs. Det er netop denne kombination, der gør materialet bionedbrydeligt og således perfekt i forbindelse med håndtering af alt fra organisk affald til afgrøder i landbruget. Materialet er nemlig spiseligt for mikroorganismer og derfor fuldt nedbrydeligt, hvilket betyder, at det eneste, dette plastprodukt efterlader, er vand, CO2 og humus. Vil du vide mere om, hvordan bio affaldssækkene og de mange andre produkter kan tages i brug? Så besøg www.zenzo.dk, hvor du finder masser af information om de mange smarte produkter og deres funktioner, samt hvordan de kan hjælpe både dig og naturen.