Boligtilbehør fra House Doctor på højgårdbrugskunst.dk

House Doctor er et dansk designbrand, der blev lanceret tilbage i 2001 og det er siden vokset gevaldigt. Det danske designbrand følger tidens moderne trends og designer yderst smukt boligtilbehør til hjemmet. Uanset om du leder efter dekoration eller nye møbler til dit hjem, så skaber House Doctor en meget personlig og behagelig stil i indretningen. House Doctor designs er baseret på det skandinaviske design med inspiration fra hele verden. Det danske designbrand ønsker at inspirere folk med at skabe deres eget unikke stemning i hjemmet ved at bringe balance, enkelhed og ægthed. Detaljerne skaber en helt speciel følelse og House Doctor’s designs kan let kombineres med andre mærker.

Unik designstil

Hos hoejgaardbrugskunst.dk udvælger vi altid de bedste designs fra House Doctor, der er er tro mod den skandinaviske designstil og skaber den helt rette æstetik. Derfor har vi på hoejgaardbrugskunst.dk udvalgt et sortiment af de skarpeste produkter fra House Doctor, der er håndplukket ud fra det, vi selv gerne vil indrette med eller gøre brug af i vores bolig. I vores store sortiment fra House Doctor finder du bl.a. fyrfadsstager, lysestager, vaser, skåle, viskestykker, lamper, tæpper og meget andet.

Hvem er bag House Doctor?

Bag den familiedrevet interiørvirksomhed med base i Ikast, står de tre kreative søskende Gitte Juhl Capel, Rikke Juhl Jensen og Klaus Juhl Pedersen, som alle har en stor passion for design, og sørger for at det kan ses i produkterne. De tre søskende deler også en tro på, at unikt boligtilbehør fremmer livsglæden og kan hjælpe med at give et smil på læberne ligeså snart man træder ind i sit hjem. House Doctor tilbyder derfor smukke designs, boligtilbehør og møbler til de stilbevidste og boliginteresserede, der har sans for unikke detaljer og et moderne udtryk. House Doctor Group består desuden af populære mærker som NicolasVahé,  Monograph og Meraki.

God service hos hoejgaardbrugskunst.dk

Når du køber House Doctor designs online inde på vores hjemmeside, er du altid i gode hænder. Vi står altid til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende, og vores kunder har altid førsteprioritet. Hvis du står og mangler nogle flotte designs fra House Doctor til boligen, så kan du altså få det hos os. Du er velkommen til at give os et kald på 40 55 71 00 eller skrive en mail til info@hoejgaardbrugskunst.dk, hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller lignende. Hvad venter du på? Hop ind på hjemmesiden og find de designs, der tiltaler dig allermest. Vi glæder os til at høre fra dig!