Book Lukas Graham til gode Lukas Graham priser!

Lukas Graham er et dansk soul- og popband, der har taget verden med storm. Med deres iørefaldende melodier og bevægende tekster har deres musik vakt genklang hos folk i alle aldre. Hvis du er på udkig efter et band, der får dine gæster op og danse, er at book Lukas Graham det perfekte valg – og lige nu kan du få nogle gode Lukas Graham priser.

Bandet blev dannet i 2011 og udgav deres debutalbum i 2012. Siden da har de udgivet yderligere to album og turneret rundt i hele verden. Deres musik er blevet vist i reklamer, tv-shows og film. De har endda været nomineret til en Grammy Award for deres sang “7 Years”.

Lukas Graham er det perfekte band til enhver begivenhed. Klik på link lige her, hvis du skulle være interesseret i at booke bandet til gode Lukas Graham priser.

Bandets oprindelse

Bandet kommer fra Fristaden Christiania, som bandet også stolt repræsenterer som sit hjemsted. Det er her, at forsanger Lukas er født og opvokset. Bandet er opkaldt efter ham.

Lukas Grahams musik er en blanding af soul, R&B, jazz, funk og til tider hiphop. Dette gør deres lyd unik og frisk. Deres musikken er også præget af Lukas’ kraftfulde og følelsesladede vokal.

Bandet har udgivet tre albums

Bandets debutalbum blev udgivet i 2012. Det indeholdt singlerne “Drunk in the Morning” og “Ordinary Things”. Albummet blev en succes i Danmark, hvor det nåede nummer et på hitlisten.

I 2015, udgav bandet deres andet album, Lukas Graham. Albummets første single, “Mama Said”, blev et verdensomspændende hit. Den nåede top 10 i flere lande og blev certificeret platin i Danmark.

Bandets seneste album, 3 (The Purple Album), blev udgivet i 2018. Det indeholder singlerne “Love Someone” og “Not a Damn Thing Changed”.

Gode Lukas Graham priser har ført til international succes

Lukas Grahams musik er blevet hørt over hele verden. Hvis du altså ender med at book Lukas Graham, så er det certificerede verdensstjerner du booker. Deres sang “7 Years” var et kæmpe hit og nåede toppen af hitlisterne i flere lande. Sangen blev endda nomineret til en Grammy Award.

Bandet har turneret meget og optrådt foran udsolgte publikummer i Europa, Australien og Nordamerika. Det er altså opmærksomhed fra udlandet, som er uhyre sjældent for danske kunstnere. I 2019 blev bandet nomineret til fire MTV Europe Music Awards.

Et Lukas Graham-show er en højenergisk optræden fyldt med god musik og positiv stemning. Gæsterne kan forvente at høre alle bandets hits samt nogle nye sange. Bandet lægger altid op til en god tid og elsker at interagere med deres fans.

Hvis du er interesseret i at book Lukas Graham til dit næste arrangement, kan du klikke på linket ovenfor.