Den perfekte værtindegave

Når man bliver inviteret på et godt måltid mad eller andet hos en, man har kær, er det høfligt at have en gave med sig til værtinden. Det er nemlig noget, der vidner om, at man som gæst har glædet sig til dagens begivenhed, og så fortæller det også værtinden, at man sætter pris på det store arbejde hun har lagt i at afholde dagens komsammen.

Og det er noget, der gør sig gældende, hvad end de er tale om en lille intim middag eller et større arrangement med en stor forsamling.

Giv hende en god flaske vin

For dig handler det således blot om at finde frem til en god værtindegave.

Ofte er det en smuk buket blomster, man vælger at give. Her er nemlig tale om en ting, som alle kvinder ynder, og som altid kan pynte så fint i et hjem – og så er en sådan let at finde. Det kræver blot en tur ned i det lokale supermarked.

Hvis du gerne vil give noget, der er lidt bedre, som vidner om selvforkælelse og samtidig gerne vil lade hende nyde lidt hverdagsluksus eventuelt efter, at I alle er smuttet, så bør du tage et kig på en god vin som for eksempel Amarone fra Valpolicella.

Vælg en Amarone fra Valpolicella

Her er der nemlig tale om en drue, som for alvor vil forkæle hende efter en lang dag, hvor hun har været vært for et arrangement. Hun får derfor de perfekte forudsætninger for blot at smække benene op og nyde den hyggelige og velforberedte komsammen, som hun lige har været værtinde for.

Valpolicella distriktet dækker nemlig over hjemstedet for den mørke og frugtige vin, som har en let bitter, men også kirsebæragtig undertone. Den egner sig særligt godt til hverdagsretter, men er også god så meget andet. Derfor er det en perfekt all-round vin.