Der er Daiwa og Kinetic fiskegrej hos Effektlageret

Er tiden snart ved at komme, hvor der er plads i kalenderen til at komme på fisketur, gælder det selvfølgelig om ikke at gå ned på udstyret! Det er der heldigvis heller ikke nogen som helst grund til, når man ved, at de hos Effektlageret er klar med et bredt udvalg af de bedste produkter fra bl.a. Daiwa kataloget samt af Kinetic fiskegrej. Disse to mærker, samt en række andre af de bedste mærker inden for fiskeudstyr, er med til at sikre, at man kan få fyldt grejkassen op med det bedste udstyr til fisketuren i butikken. Læs mere herunder.

Effektlageret forhandler det velansete Daiwa

Det er de færreste danske fiskegrejsforhandlere, der kan konkurrere med www.effektlageret.dk, når det gælder om at præsentere et bredt udvalg. Man kan uden overdrivelse påstå, at alle de store og populære mærker er at finde hos dem eller meget tæt på i hvert fald. Således har du f.eks. mulighed for at købe fiskeudstyr fra Daiwa. Daiwa er et velkendt mærke inden for fiskeudstyr, som du helt sikkert bør overveje, hvis du f.eks. står over for at skulle købe ny fiskehjul; en type fiskeudstyr, som Daiwa i den grad udmærker sig i at fremstille og designe. Her er det især deres magseal system, som giver ekstra beskyttelse mod saltvand og andre af naturens elementer, de udsættes for. Dog er der også andre grunde til at kigge forbi Daiwa kataloget ud over deres velkendte fiskehjul. Du kan bl.a. også finde diverse plejemidler, fiskestænger og diverse slags redskaber til lystfiskertasken. Klik eventuelt selv forbi kategorien med Daiwa produkter hos Effektlageret, og få et kig.

En fisketur med Kinetic fiskegrej er en fornøjelse

Ud over Daiwa produkter finder du bl.a. også Kinetic fiskegrej hos Effektlageret. Kinetic fiskegrej er det perfekte valg for dig, som gerne vil have fiskegrej, hvor en rimelig pris kombineres med en kvalitet, der sikrer, at du nok skal få masser af glæde af fiskeudstyret. Kinetic Fiskegrej fås desuden i et væld af forskellige design, hvad end det drejer sig om waders, beklædning, endegrej eller komplette fiskesæt, så der er virkelig meget at vælge imellem i kataloget med Kinetic fiskegrej.

Husk, at uanset om du shopper Daiwa, Kinetic fiskegrej eller en helt tredje type fiskeudstyr hos Effektlageret, kan du slippe for at betale for portoen, hvis du bestiller for over 699kr., og levering sker inden for 2-5 dage. Skulle det blive aktuelt, er der naturligvis 14 dages fri retur og bytteret.