Det har du brug for, når du indretter dit soveværelse

Skal du indrette et helt nyt badeværelse, eller har du bare lyst til at give dit gamle en make-over? Der er ingen regler, når du indretter dit soveværelse, for i bund og grund handler det blot om at skabe et behageligt og afslappende rum.

 

Men der findes forskellige tips til, hvordan du opnår netop den stemning.

 

Vælg en behagelig vægfarve

Det er helt klassisk at have hvide vægge, men det er ikke altid nødvendigt at gå efter et klassisk valg. Det er nemlig ikke sikkert, at det er det, der er mest hyggeligt. Ofte giver det mere hygge til et soveværelse, når du vælger en lidt mørkere vægfarve. Det får nemlig et rum til at virke lidt mindre, hvilket kun gør det mere hyggeligt.

 

Hvis ikke du har mod på eller lyst til at male alle vægge på dit soveværelse, så giver det også noget, hvis du bare maler én væg. Det kan f.eks. være den væg, som din seng står ud fra. Det danner på en eller anden måde en ramme om din seng.

 

Skærm af for lys med mørklægningsgardiner

 

På dit soveværelse skal du naturligvis have rigtig gode muligheder for hver nat at få en god nats søvn. Hvis du sover bedst, når det er helt mørkt, så er det en stor fordel at vælge nogle mørklægningsgardiner. Mørklægningsgardiner gør nemlig, at du har mulighed for at lukke alt lys ude.

 

Velux mørklægningsgardiner er et bud på nogle gardiner, der er effektive til at lukke lys ude.

 

Pynt din seng med puder og plaider

 

Der findes rigtig mange flotte puder og plaider, der er perfekte til at pynte i din seng. Når du finder nogle puder og et sengetæppe til din seng, så bliver din seng først og fremmest mere behagelig, men den kommer også til at se mere gennemført og velovervejet ud. Det er rigtig nemt at rede din seng, hvis du har nogle puder og plaider.

 

Find et par fine sengeborde

 

Når du har et sengebord på hver side af din seng, så er det også med til at ramme din seng ind. Det ser derfor rigtig fint ud, men det er samtidig også en praktisk løsning, fordi du får et sted til alle de ting, der er gode at have ved siden af din seng. Det gælder sådan noget som en bog, en læbepomade, et glas vand m.m.