Dragon Shield – kvalitet fra Danmark

Dragon Shield er et af de førende mærker indenfor tilbehør til kortspil og er utroligt kendte for deres høje kvalitetsstandard, der kendetegner alle deres produkter. Dragon Shield (udviklet af Arcane Tinmen) er derudover et dansk firma, placeret i Brabrand, så man samtidig støtter dansk ved alle køb af deres i forvejen fantatiske produkter. Mærket er derfor en af vores favoritter ved Next Level Games, og oftest det vi sælger mest af. Dragon Shield lavet et utal af forskellige produkter, men den kategori vi sælger allermest af er deres plastiklommer. Dragon Shield har I lang tid været markedets urokkelige gigant på plastiklommer, hvor deres produkter på gang og gang igen imponerer alle spillere. Deres plastiklommer er, for at putte et par ord på dem, universalt kendt for deres fantastiske blandefølelse og solide holdbarhed. Læs mere om Dragon Shield sleeves.

Dragon Shield plastiklommer

Dragon Shields Universal Fit er ligeledes et produkt, der gør, at deres plastiklommer passer til alle kortstørrelser. Dragon Shield har altså taget sig sammen og produceret nogle fantastiske produkter, som vi her ved Next Level Games er stolte af at forhandle. Dragon Shield er som sagt et af vores absolutte favoritmærker, og så kan man roligt sige, at deres produkter bliver brugt af alle spillere – ligegyldig hvilken type kortspil man spiller. Dragon Shield producerer altså plastiklommer, der passer til ethvert behov. Du kan derfor finde Dragon Shield produkter i alle prislejer, alt efter hvor avanceret og professionel du/I er. Dragon Shield er altså perfekt for enhver type kortsamler eller kortspiller.

Tag del af sammenholdet og køb Dragon Shield

Dragon Shield er et af de førende mærker indenfor tilbehør til kortspil og er utroligt kendte for deres høje kvalitetsstandard, der kendetegner alle deres produkter. Dragon Shield (udviklet af Arcane Tinmen) er derudover et dansk firma, placeret i Brabrand, så man samtidig støtter dansk ved alle køb af deres i forvejen fantatiske produkter.