En grupperejse kan være startskuddet på nye venskaber og oplevelser for livet

Sommerferie er lig med en tur sydpå for mange danskere. En chartertur til Spanien eller den obligatoriske bilferie til Gardasøen er højdepunktet for familierne. Men hvad men folk, som står uden en rejseklar familie, og som ønsker at opleve verden med nogle at dele det med. Der er grupperejser ideelle, og kan sammensættes på mange forskellige måder.

Hvem tager med på en grupperejse?

Det nærmeste i en rejsedynamik vil være at venner rejser sammen. I en grupperejse kan du få hjælp til at organisere din rejse sammen med venner eller familiemedlemmer. Her kan I i samarbejde med en rejseagent sammensætte lige den ferie I ønsker jer, uden at skulle gøre det med syv rumsterende bærbare på spisebordet og en masse råberi.

Når man taler om grupperejser er det med forståelsen af at det gælder hold på 10 mennesker eller flere. Så om det er den sammensatte familie, en stor vennegruppe, kollegaer eller oldboys-holdet som skal ned og sparke bold, så er der en løsning med fly og hotel, som passer til jer.

Hvilke andre former for grupperejser findes der?

En rejse behøves ikke kun at være tant og fjas, men kan også være en del af ens studie i Danmark. Hertil kan man få hjælp til at planlægge sin transport frem og tilbage til det pågældende sted, hvor man skal studere på et eventuelt udlandsophold.

Man kan også som et sportshold, få hjælp til at skræddersy ens træningsophold, hvis man skal træne under særlige forhold. Dette kunne være at man er et cykelhold, som har behov for at træne i bjerge højere end hvad Himmelbjerget kan tilbyde. Eller måske er man et sejladshold, som skal træne under varmere himmelstrøg og andre vindforhold.

Uanset hvad det måtte være, er verden for smuk til at opleve alene, især når der findes grupperejser.