En udendørs batteri lampe med sensor er god i alle udearealer

Med en udendørs batteri lampe med sensor kan du forbedre dit udendørsareal. Det kan give god mening at sætte en udendørs batteri lampe med sensor op i udearealer derhjemme og ved virksomheder. En sensorlampe tænder, når den opfanger bevægelse. På den måde kan lyset i et område tænde og slukke, som der er brug for det. Lamperne er forbundet til sensorer, som opfanger bevægelser inden for et bestemt område. Når de bemærker, at der er bevægelse inden for et område, tænder de og belyser området. De findes i mange størrelser og former, eksempelvis som LED-lamper. Sensorlamper kan desuden fås, så de er nemme at montere. Nogle modeller kræver således ingen ledninger og kun skruer, hvorfor de er nemme at montere. Lamperne kan blandt andet lyse horisontalt og vertikalt alt efter hvordan, de hænges op. Hvordan man bør indstille lampen til at lyse afhænger selvfølgelig af det areal, man ønsker at belyse med sin udendørs batteri lampe med sensor.

Udendørs batteri lampe med sensor – flere egenskaber

En udendørs batteri lampe med sensor, som er ledningsfri, benytter naturligvis ikke elektricitet. Istedet bruger disse lamper enten et batteri eller solceller for at få strøm. Den solcelledrevne lampe har et lille solcellepanel monteret på sig, hvorfor denne er ligeså problemfri at sætte op, som den batteridrevne version er. Til de batteridrevne modeller anbefales Lithium batterier, da disse kan klare lave temperaturer på helt ned til -40°C. Normalt er det både besværligt, langsommeligt, og det kan blive dyrt i elektrikerregninger, når man skal sætte nye lamper op. Med udendørslamper fra GP Safeguard er dette dog ikke tilfældet, fordi ingen af dem kræver ledninger. Ved køb modtager man en tvinge sammen med lampen, som man kan bruge til let at montere den. De to typer ledningsfri sensorlamper ligner hinanden og den eneste forskel på deres funktionalitet er energikilden.

Tryghed i hjemmet med en udendørs batteri lampe med sensor

Med en udendørs batteri lampe med sensor i hjemmet kan du vide, når der er nogen, der bevæger sig på dine udearealer. Dette kan skabe tryghed, fordi man bedre kan vide, hvad der sker på sin grund. Hvis man vil bruge lamperne på denne måde kræver det selvfølgelig, at man placerer dem, så sensorerne dækker hele vejen rundt om huset. En lampe med sensor kan være rar ved hoveddøren, så der altid er lys, når man kommer hjem. Automatisk belysning kan være særligt brugbar i de mørke vintermåneder.