Er jagten også gået ind på din nye ridehjelm ?

Ny ridehjelm ? Så skal du se på de fede ridehjelme fra Samshield.

Er jagten også gået ind på din nye ridehjelm ? 

Du har måske ikke set de MEGA fede Samshield ridehjelme endnu ? Her kan vi fortælle dig at de fantastiske Samshield ridehjelme er i en liga for sig. 

 

Og hvorfor der det så det ?

 

  • De har en fantastisk god pasform.
  • De er lavet i et helt utrolig fedt design som du kun finder fra Samshield.
  • De er top sikre og er altid lavet efter de nyeste standarder

 

Det er bare nogle af de mange fordele ved de fede Samshield ridehjelme. 

Skal du også have dig en Samshield ridehjelm så kom forbi DK´s største forhandler af de lækre ridehjelme fra Samshield. Her har vi ikke bare 10 eller 20 hjelme du kan vælge imellem, nej vi har altid et Kæmpe udvalg på lager. 

 

Vi har naturligvis både de fede miss shield ridehjelme fra Samshield. Miss Shield betyder at hjelmen har en bred skygge. 

 

Du finder også de fede glossy hjelme fra Samshield hos Gymnastik og Ridesport. Glossy er noget af det der hitter lige nu fra Samshield. Men glossy er ikke for alle. Det er helt klar til dig der vil ses på stævnepladsen. 

 

Vi har også et hav af modeller fra Samshield både med bred og alm. skygge. 

En af de bedste ting ved de mega fede Samshield ridehjelme er at du selv kan designe din Samshield ridehjelm hos Gymnastik og Ridesport. 

Både online men også i butikken. Så går du med et bestemt look i tankerne så kom da forbi butikken og lad os vise dig hvad du kan lave på din nye drømme ridehjelm fra Samshield.

Du vil blive overrasket over hvor flot den kan blive. Vi kan lave de mest eksklusive ridehjelme fra Samshield hos Gymnastik og Ridesport. Så er du en rigtig hestepige / dreng så har vi udstyret til dig.

Samshield laver meget mere end ridehjelme

De laver også super fede ridebukser. Her er det heller ikke helt tilfældig hvordan de er designet, de sidder nemlig utrolig godt. Det er ikke bare os der siger dette – Det er hvad vi hører fra vores kunder hver eneste gang de springer i et par ridebukser fra Samshield.

Derfor har vi også alle modeller fra Samshield samlet på ét sted så du kan prøve hvad der sidder bedst på dig. 

 

Som prikken over iét så kan du jo også få både ridehandsker, ridejakker, trøjer, huer, strømper og meget mere fra Samshield.

Du har ingen problemer med at finde det fedeste rideudstyr fra Samshield hos Gymnastik og Ridesport.