Få hjælp til at holde babyen med disse tre ting

Synes du, at dit barn efterhånden er blevet lidt for stor til at bære rundt i dine arme i lang tid ad gangen? Så er der heldigvis hjælp at hente fra smarte jakker og vikler, som gør det nemt og behageligt at bære rundt på dit barn. Læs mere lige her og bliv meget klogere.

Bærejakke

Hvis du gerne vil gå en tur med dit barn udenfor, kan det være besværligt at bære en vikle uden på dit overtøj. Det problem løser en graviditetsjakke vinter, som gør det let at bære dit barn uden at skulle bøvle med at få en vikle på. Samtidig sørger jakken for at holde både dig og dit barn varm på gåturen. Så slipper du også for at skulle give barnet en masse lag på, hvilket ofte kan tage lang tid.

Babyvikle

En babyvikle er en smart, enkel og ergonomisk måde at bære dit barn på. Viklen fordeler barnets vægt på hele din ryg, så din krop ikke bliver træt af at bære rundt på barnet i længere tid. Derudover får du hænderne frie til at klare dagligdags opgaver som madlavning, vask og rengøring – eller hvis du bare gerne vil hvile armene. Barnet får alt den støtte til hoved og nakke som den har brug for samt masser af tæt kontakt med dig.

Onbuhimo

Modsat babyviklen og de fleste bærejakker, er onbuhimoen designet til at bære dit barn på ryggen. Den er derfor velegnet til større børn, som allerede selv kan sidde op og derfor ikke har behov for at blive holdt fast mod brystet. Det er også en skøn måde for barnet at følge med omme fra mors eller fars ryg. Ombuhimoen er et også oplagt valg til dig, som er gravid og derfor ikke kan bære et barn foran i en vikle.