Få styr på sommeren med sommer negle

Sommertid er det perfekte tidspunkt til at vise din sjove, flirtende stil med en trendy manicure. Uanset om du er på vej til stranden eller bare skal løbe ærinder i byen, kan du gøre et statement med det rigtige negledesign. Lad os tage et kig på nogle af de hotteste sommer negle trends, og hvordan du rocker dem.

Neon ombre negle som sommer negle

Neon ombre negle er en af de mest populære sommerstilarter i år. Dette look kræver to forskellige farver neonfarvet lak – en til grundfarven og en til accentfarven. For at få dette look skal du påføre din neonfarvede base coat i to lag og derefter bruge en ombre-pensel (eller bare en almindelig pensel) til at påføre din accentfarve fra neglebåndet og op mod spidsen af hver negl. Bliv ved med at tilføje mere farve, indtil du har opnået den ønskede effekt. Afslut med en blank top coat for ekstra glans!

 

Flamingo-negle er perfekte sommer negle

Hvem elsker ikke flamingoer? Vis din sjove side ved at gå helt ud med flamingo-inspirerede negle! Start med at male hver negl lyserød, og brug derefter hvid lak til at male flamingonæb og -ben på skiftende negle. Tilføj evt. nogle lysegrønne accenter som blade eller blomster, og afslut med en blank topcoat. Du behøver ikke at være kunstner for at få dette look – du skal bare have det sjovt og gå amok!

 

Glitter Gradient sommer negle til ferien

Hvis du elsker glitter, men ikke for meget glimmer, kan du prøve disse glittergradientnegle, som er perfekte til sommerdage eller aftener ude! Mal hver negl i din yndlings pastelfarve (tænk babyblå eller lyserød). Dyp derefter en øjenskyggesvamp i en potte med ultrafint glitterpulver, og tryk det let på hver negl, indtil du opnår det ønskede niveau af glimmer. Påfør flere lag, hvis det er nødvendigt, og forsegl det hele med en klar top coat. Voila! Perfekt glitrende negle uden noget rod!

 

Sommer negle der passer til dine ønsker

Sommeren er her, hvilket betyder, at det er tid til at finde de fantastiske manicurer frem! Fra neon ombre negle til flamingo negle til glittergradient negle, der er så mange sjove looks, som vil lade dig udtrykke dig selv denne sæson. Vær ikke bange for at eksperimentere – sommeren kommer trods alt kun én gang om året, så hvorfor ikke udnytte den? Med disse trendy looks kan du være sikker på, at du vil være en sommer som ingen anden!