Find den rette laser afstandsmåler til dit projekt

Er du på udkig efter den rette laser afstandsmåler? Så besøg Leica Geosystems website og se deres store udvalg af laser afstandsmålere. En laser afstandsmåler er den moderne efterfølger til ultralydsafstandsmåleren. Her bestemmes afstanden vha. en laserstråle, som rettes mod det objekt, der skal måles afstand til. Laseren bruges her både som måleredskab og som sigtemiddel. Præcisionen er rigtig god da en laser afstandsmåler forstyrres ikke af fremmede objekter tæt på målevejen. Leica Geosystems har flere forskellige laser afstandsmålere til udendørs og indendørs brug og de fås også i lommestørrelse.

 

Laser afstandsmåler der gør det nemt for dig at måle

Hos Leica Geosystems kan du købe forskellige laserafstandsmålere som har forskellige funktioner alt efter hvad du har behov for. De har b.la. DISTO S910 som har det bedste af LDM-teknologi fra Leica Geosystems. Den kan måle afstanden mellem flere punkter fra et sted. Den har en Smart Base for endnu flere målemuligheder og funktioner. Der er indbygget punkt-til-punkt-måling fra et enkelt sted hvilket vil sige at når du bruger S910, har du ikke brug for en stige. Den har nemlig Point-to-Point (P2P) måleteknologi indbygget. Laser afstandsmåleren vil beregne afstanden mellem to punkter, uanset højde eller vinkel. Du kan også tage flere P2P-målinger for at måle komplekse planer, såsom tage.

 

Få en laserafstandsmåler i lommestørrelse

Hvis du ønsker en mindre laser afstandsmåler og som ikke behøver være lige så kompleks som den ovennævnte er Leica DISTO D2 måske noget for dig. Den er nemlig lige til at putte i lommen. Leica DISTO D2 er en laserafstandsmåler med 7 måletilstande. En fuldt udstyret LDM, der er designet til flere formål. Den er nem at betjene og bygger på D1 med flere funktioner, højere nøjagtighed ved 1,5 mm og større rækkevidde ved 100 m. Denne laser aftsandsmåler tilbyder flere målemetoder, der er nyttige til mange forskellige slags projekter: afstand, min/max, permanent, udsætning, add/subtraher, areal og volumen, og den inkluderer maler- og Pythagoras-funktioner. En intelligent maskine der giver dig mulighed for at måle nøjagtigt udefra eller inde fra hjørner, inklusive diagonale mål. Denne laser afstandsmåler beregner areal og rumfang og husker de sidste 10 målinger. Og en baggrundsbelyst skærm gør det nemt at læse, mens du er på jobbet.