Find inspiration til hjemmet som mand

Når det gælder om at finde inspiration til hjemmet, er mænd ofte i vildrede. De fleste design- og indretningsmagasiner er trods alt rettet mod kvinder. Og selv om der findes nogle gode online-ressourcer til inspiration til hjemmet, kan det være svært at finde noget, der falder i en mands smag.

Her er et par tips til at finde inspiration til hjemmet som mand:

Se ud over de traditionelle ressourcer

Når du skal finde inspiration til hjemmet, skal du ikke begrænse dig til traditionelle ressourcer som designmagasiner. Se i stedet efter andre steder efter inspiration. Du kan f.eks. finde inspiration i naturen, kunst eller endda arkitektur. Ved at tænke ud af boksen er der større sandsynlighed for, at du finder idéer, der falder i din smag.

Hvis du er en haj til internettet, så kan du også finde inspiration online. Det kan være på Instagram, Pinterest eller på en hjemmeside som Mandeportalen. Her vil du kunne finde inspiration som er meget varierende, og som du ikke finder andre steder.

Få input fra andre

Hvis du har svært ved at finde på idéer på egen hånd, kan du bede familie og venner om hjælp. Spørg dem, hvad de synes, dit hjem siger om dig, og hvad de ville ændre, hvis de kunne. At få input fra andre kan hjælpe dig med at få et tiltrængt perspektiv på din egen smag.

Det kan også være en god idé at tage forbi gutterne, og få inspiration herfra. Der er næsten altid en makker, som er helt vildt god til at indrette, og det er ingen skam at spørge om hjælp.

Vær villig til at eksperimentere

Endelig skal du være villig til at eksperimentere med forskellige looks, indtil du finder noget, der føles rigtigt. Vær ikke bange for at prøve nye ting eller træde ud af din komfortzone. Jo mere villig du er til at eksperimentere, jo nemmere bliver det at finde inspiration til dit hjem.

Du kan gøre dette på en billig måde, hvis du køber genbrugsting. Det kan være du vil teste nogle unikke indtryk ud, eller blot prøve nogle andre former for nips. Uanset på hvilken måde du gerne vil teste det, så kan det være en god idé at gøre brug af genbrug. Når du så har fundet din stil, så kan du udskifte det til mere moderne genstande i samme stil, hvis du ikke er helt tilfreds med det du finder i genbrug.