First Floor CPH har en New Yorker væg til dig

Inde hos First Floor CPH finder du alverdens minimalistiske interiør i form af en New Yorker væg i stilrent design, en smart skydedør i glas, en stor og flot glasvæg, smart og holdbar ståltrappe og mere til. Alt sammen er ting, der i hjemmet kan skabe et smart og flot design eller skabe en følelse af mere lysgennemgang og rummelighed i hvert rum. Dog er det ikke alle, som helt nøjagtigt ved, hvad f.eks. en New Yorker væg og en skydedør i glas er.

Hvad er en New Yorker væg fra www.firstfloorcph.dk?

Hos First Floor CPH kan du få fingrene i en vaskeægte New Yorker væg i stilrent design, som passer ind i ethvert hjem. Den skaber både rummelighed og lysgennemgang til et rum. Men hvad er en New Yorker væg? En New Yorker er en væg, som ikke traditionelt set er lavet af beton, gips eller lignende. Derimod er en New Yorker væg lavet af stål og glas. Dog er dette den perfekte løsning til netop at erstatte f.eks. en gipsvæg, hvis du vil have mere lys ind i rummet, men stadig skærme af for både lyde og lugte. Du kan designe din helt egen New Yorker væg. Det vil sige, at du kan selv bestemme, om den skal have en dør, en eller flere plader, ét fag eller flere fag osv. Det er helt op til dig, og det er kun fantasien, som sætter grænser. Prisen på en New Yorker væg svinger meget i forhold til designet, ønsker og behov. Det kommer meget an på væggens størrelse, glastype, antal glas, antal fag samt vinkler, der skal laves og sættes i. Du er velkommen til at besøge www.firstfloorcph.dk og bruge deres prisberegner, hvor du får et estimat på, hvad din løsning vil komme til at koste.

Overvej en stilren og smart skydedør i glas

Mange ved formodentligt, hvad en skydedør i glas er, men det er ikke en selvfølge, at folk ved, hvad en skydedør i glas er, når det kombineres med en New Yorker-stil. En New Yorker skydedør i glas er ligesom en New Yorker væg blot som skydedør i glas. Den er for dig, som ønsker en dør, der ikke tager for meget plads i rummet, og som ikke er en svingdør. En New Yorker skydedør i glas er perfekt til at spare pladsen til noget mere brugbart og derfor i stedet montere løsningen med døren hen ad væggen. Det giver plads og muligheder samt mere lys ind i rummet. Du kan få en skydedør i glas, hvis du skal have en væg enten til højre eller venstre, hvor der er plads til, at en skydedør kan køre frem og tilbage.

Du kan se mere inde hos First Floor CPH og få kyndig vejledning samt hjælp til montering af din løsning.