Giv dine svin et godt liv med svinefoder

Er du landmand og svineproducent? Så er du helt sikkert meget optaget af, hvilket foder du giver til dine små grisebasser. En rigtig stor del af landbrugsjorden i Danmark går til produktion af dyrefoder, så spørgsmålet om, hvordan foderet er sammensat, og hvordan vi kan effektivisere produktionen af dyrefoder, er vigtige spørgsmål.

C.R Foderservice har stort fokus på deres produktion af svinefoder, og de har gode løsninger til dig, som ønsker at optimere din svineproduktion.

De kære små grisebasser

Der bor rigtig mange svin i Danmark, flere end der bor mennesker. Og de er søde og kloge dyr, som tilbyder os mange dejlige goder. Svineproduktionen har en lang tradition her i Danmark, og vi er blevet nogle af de bedste i verden til at holde svin. Det kan de danske landmænd godt være stolte af, men det forpligter selvfølgelig også. Man må hele tiden kigge fremad og forsøge at blive bedre hele tiden.

Da svinefoder udgør en stor del af omkostningerne, er det også et af de områder, hvor man virkelig kan sætte ind. C.R Foderservice har siden 2011 haft produktion af svinefoder til danske svineproducenter og har siden udvidet deres forretning til stort set hele landet.

Svinefoder med omhu og omtanke

Det er for mange svineproducenter selvfølgelig rigtig vigtigt at have stor viden om deres svinefoder og have kendskab til de råvarer, som foderet produceres af. For mange er kvalitet og ensartethed vigtige parametre og samtidig også der, hvor store avancer til foderstofferne er. Med muligheden for at anvende sit eget korn, hvorved du kan spare penge. Med C.R Foderservice får du mulighed for at ændre kornets formalingsgrad i forhold til kornets beskaffenhed og dyrenes behov.

Vil du give dine dyr en god tilværelse og sikre dem en god mave- og tarmsundhed, en lavere dødelighed og færre sygdomme, bør du skifte over til melfoder. C.R Foderservice står klar til at rådgive dig om, hvordan du sikrer dine dyr den bedste slags foder, så du giver dine dyr det bedste liv, således at du også kan mærke grønne tal på bundlinjen.

Svineproduktionen er en stolt del af den danske identitet, og den skal vi passe på. Men vi har også en forpligtigelse overfor dyrene at give dem et så godt liv som muligt, og det starter helt naturligt med svinefoderet.