Gør sikkerheden optimal i virksomheden med en forsikringsgodkendt alarm

Sikkerhed er en fundamental ting – både i privatsammenhæng men også erhvervsmæssigt. Sikkerhed i din virksomhed er vigtig, og en af de første ting, du bør investere i, er en professionel tyverialarm. Tyveri og indbrud kan nemlig få alvorlige konsekvenser for din virksomhed, både økonomisk men også i forhold til medarbejdernes tryghed og trivsel. Der er kun fordele i at investere i en tyverialarm. Derudover har de fleste virksomheder et sikringskrav fra deres forsikringsselskab, når de opretter en erhvervsforsikring. Der kan være et krav om at have en alarm, hvis forsikringen skal dække i tilfælde af tyveri, indbrud, hærværk eller noget andet.

Få et uforpligtende tilbud

Find en tyverialarm der er forsikringsgodkendt til erhverv, så det er muligt at opnå erstatning, hvis uheldet skulle opstå. Derudover er det muligt at få tilbudt professionel rådgivning og få tyverialarmer, som kan integreres med andre sikringsløsninger. Se her, hvis virksomheden skal have en ny tyverialarm, som er forsikringsgodkendt. Hvis du har spørgsmål, er det altid en god idé at kontakte det sted, hvor du gerne vil have tyverialarmen fra. Få et uforpligtende tilbud, hvor du kan høre nærmere om mulighederne.

Beskyt værdierne i virksomheden

En alarm kan være med til at skabe tryghed for medarbejderne i løbet af en arbejdsdag. I virksomheder, hvor der er offentlig adgang, kan en alarm være en rigtig god idé. Det sikrer, at medarbejderne kan møde ind til en arbejdsplads, der ser ud, som den gjorde aftenen før. Dumme overraskelser kan være ødelæggende og skabe negativ energi, undgå dette ved at få en alarm installeret i virksomheden. En alarm er også med til at beskytte værdierne i virksomheden, både fysiske og immaterielle. Gør noget godt for virksomheden og medarbejderne ved at få installeret en forsikringsgodkendt alarm, så virksomheden er bedst sikret i tilfælde af tyveri, indbrud, hærværk eller noget andet.