Kalm til hunde og katte – kosttilskud mod stress, nervøsitet og urolig adfærd hos dit kæledyr

Selvom kæledyr generelt er glade og tillidsfulde væsener, kan de føle sig utrygge og stressede i visse situationer. Typisk opstår utrygheden ved torden, fyrværkeri, hundepensionsophold og lignende. Er din hund tilbøjelig til at opleve angst og utryghed, ønsker du naturligvis at hjælpe dit kæledyr så godt, du kan.

Kosttilskuddet Kalm til hunde og katte er en velegnet løsning i stressende situationer. Læs med her og bliv klogere på tilskuddet Kalm fra Dyrlægens Gård.

Hvordan hjælper Kalm til katte og hunde?

Kalm til hunde og katte er et fodertilskud, der indeholder en kombination af de naturligt forekommende og essentielle aminosyrer L-Tryptophan og T-Theanin samt B-vitamin og mælkepeptider. Tilskuddet er specifikt udviklet til at berolige i situationer, som du erfarer, at dit kæledyr reagerer på med stress og angst. Den naturlige aminosyre L-Tryptophan i Kalm giver en “feel good” effekt hos hunde og katte, som bidrager til at gøre dit kæledyr mere rolig og tryg.

En stor hjælp i dagligdagen½

Kalm til hunde og katte kan anvendes til det voksne kæledyr samt hvalpe og killinger. Kosttilskuddet er ofte en stor hjælp i dagligdagen eller ved bestemte situationer, som kæledyret kan have vanskeligt ved at overskue.

Rigtig mange hunde og katte oplever angst ved høje lyde, flytning, transport, dyrlægebesøg, adskillelse fra ejer, træningssituationer og lignende. Sker der en familieforøgelse, kan det lille nye medlem i familien også være overvældende for dit kæledyr. Her kan Kalm til hunde og katte være en rigtig god løsning til at forebygge angst og stress i disse situationer. Det er en stor hjælp for såvel dit kæledyr som dig som ejer.

Find beroligende Kalm til hunde og katte hos Dyrlægens Gård og hjælp dit kæledyr til en tryg og afslappet hverdag.

Sådan anvendes Kalm til hunde og katte

Ved du, at en begivenhed, som din hund reagerer negativt på, vil finde sted, bør du tildele dit kæledyr Kalm 1-2 timer før den forventede begivenhed. Anvender du Kalm i en længere periode, kan du halvere dosis afhængigt af hundens eller kattens behov. Alle kæledyr har dog individuelle behov, så det handler om at prøve sig frem for at finde den dosis, der har den bedste effekt.

Kalm til hunde og katte kan gives dagligt i længere perioder eller kortvarigt ved specifikke begivenheder, med eller uden foder eller direkte i dyrets mund. Ved spørgsmål bør du naturligvis altid kontakte din dyrlæge. Så sikrer du dig den optimale anvendelse af produktet til dit kæledyr.