Klinikstol til alle behov

Har du din egen klinik eller overvejer du at starte en? Så er det utroligt vigtigt at dine kunder sidder behageligt, og det kommer de til med en klinikstol. En behagelig stol kan være med til at dine kunder får en god oplevelse og derfor vil de gerne komme igen. Der findes et stort udvalg af klinikstole, du kan få stole, som passer helt perfekt til spa, pedicure og manicure eller til behandling. Dit valg afhænger af, hvad dit behov er og selvfølgelig også, hvilken klinik du har. Du finder helt sikkert noget i udvalget, som passer til dit behov og det er derfor at du ikke skal være bange for at tage et kig i det store sortiment. Skynd dig derfor ind og find din helt nye klinikstol allerede i dag.

Køb en klinikstol i 31 forskellige farver

Har du en Beauty klinik eller salon, som mangler en helt ny klinikstol. så ville det være en god ide at tage et kig på en Beauty klinikstol, hvor du både kan justere ryglæn, højde og hældningsvinkel. På den måde matcher det også til netop den opgave som du skal udføre for din kunde. Armlænene er også drejelige, hvilket giver en let ind og udstigning for kunderne. Stolen er desuden også af ekstremt høj kvalitet og er lavet af imiteret læder. Derfor er stolen også virkelig nem at gøre ren og så er den også meget modstandsdygtig overfor olier og aggressive væsker. Det er bedste af det hele er dog at du kan finde stolen i hele 31 forskellige farver.

Helt perfekte klinikstol til fodpleje

Har du en fodpleje klinik kan du med fordel kigge på den helt perfekte fodpleje stol. Det er den helt perfekte klinikstol da det er en alt-i-en pedicure stol, som både har fod spa og en fodstøtte indbygget. Stolen kan også justeres i højden og rotationen af sædet. På den måde får du også den mest optimale arbejdsstilling. Stolen har en PVC polstring, som gør at den er utrolig nem at rengøre. Så har klinikstolen også armlæn i mørkt træ, der er med til at give den en elegant fremtoning.