Køb eller lej en brugt container hos DC-Supply

En container kan være en utroligt god investering, uanset om det er til transport, opbevaring eller ophold. DC-Supply er den ideelle forhandler og udlejer, der kan byde på specielle og effektive løsninger. Hos dem kan du finde en skibscontainer og endda vælge en praktisk brugt container, som du kan bruge i mange år.

Få en skræddersyet brugt container fra DC-Supply

DC-Supply har et bredt udvalg af forskellige typer containere, som de både udlejer og sælger. Dem de får retur efter udlejning, kan du købe. En brugt container fra dem har masser af levetid og kommer selvfølgelig i den samme høje kvalitet som alle de andre. Den eneste forskel er, at en brugt container jo altså er brugt til noget andet. Det kan være alt fra transport til udstilling. Det betyder, at du får en effektiv brugt container, der matcher dine behov. Derudover kan du også aftale med dem, at de laver nogle skræddersyede elementer på en brugt container, så du får det helt perfekte hjem. Du kan derfor sagtens vælge en brugt container, når du skal stå med en udstilling, opsætte en smart café eller du skal have transporteret noget. Du kan se flere af de containere de sælger på www.dc-supply.dk, hvor du også finder deres kontaktoplysninger. Tag derfor kontakt, hvis du finder en brugt container, du har brug for.

En skibscontainer fungerer bl.a. til transport

Der er dog utroligt mange andre løsninger fra DC-Supply, som har et væld af løsninger til skibscontainer. Som udgangspunkt måler en standard skibscontainer 20 fod. Mange tænker umiddelbart på transport af varer og gods på skibe, tog og lastbil, når de hører skibscontainer. De kan dog meget mere, end man måske lige skulle tro. Med skræddersyede løsninger og god indretning, kan en skibscontainer være din nye musikscene, øvelokale eller café. Der er et væld af spændende ting, du kan lave med en skibscontainer, som er noget lettere at flytte end at bygge noget nyt. Det kan derfor også være ideelt som kontor, hvis du har brug for en midlertidig eller permanent løsning til arbejdspladsen. Der kan komme både vinduer, døre og udluftning samt varme og andre smarte elementer i en skibscontainer, der gør det muligt at bruge tid i den i længere perioder. Du kan på deres hjemmeside se nogle af deres smarte og praktiske løsninger, der også inkluderer flotte beklædninger.

DC-Supply vil altid følge dine krav og ønsker, når det kommer til skibscontainere. Du skal derfor endelig tage kontakt til dem, uanset om det er et værksted, transport eller noget helt andet, du søger.