Rodbehandlinger og tandimplantater i Randers hos tandklinikkensundhedshuset.dk

For mange mennesker er et besøg hos tandlægen et nødvendigt onde. Har du skader eller huller i en tand, kan det være fordelagtigt at få foretaget en rodbehandling.

Hos Tandklinikken i Sundhedshuset vil du blive rådgivet omkring, hvad du kan gøre for at passe bedst på dine tænder. Er du kommet til at miste en af dine tænder, så er det muligt at bestille tid på tandklinikkensundhedshuset.dk, hvis du ønsker at få foretaget et tandimplantat.

Tandklinikken i Sundhedshuset sikrer din tryghed, når du skal have en rodbehandling

En rodbehandling kan være nødvendig, hvis der er opstået dybe huller eller skader på en tand, hvis du f.eks. har slået tanden. I så fald kan bakterier trænge ind til nerven og give betændelse. Går der betændelse i en tands nerve, er det nødvendigt med en rodbehandling. Sker det ikke, kan betændelsen brede sig til knoglevævet omkring roden. En korrekt behandling medfører, at bakterierne fjernes og nerven beskyttes. For at sikre, at der ikke trænger nye bakterier ind i rodkanalen, fyldes rodkanalen med cement.

Når tanden har fået en rodbehandling, vil den være mere skrøbelig end en ubehandlet tand. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at sætte en krone på en rodbehandlet tand. Det er derfor vigtigt at gå til tandlægen med jævne mellemrum, så de kan eksempelvis kan fange begyndende huller. Ordet rodbehandling kan få mange mennesker til at tænke stærke smerter. Men med en korrekt anlagt bedøvelse vil behandlingen typisk kunne udføres smertefrit.

Få større komfort og livskvalitet med tandimplantater

Det er også muligt at få implantater hos Tandklinikken i Sundhedshuset. Deres tandlæger viser stor professionalisme, når du ønsker at få et tandimplantat. Et tandimplantat kan være en god løsning, hvis du mister en eller flere af dine egne tænder. Det består af en tandrod af titanium og en porcelænstand. Tanden sidder derfor helt fast og har et meget naturligt udseende, så selv tandlæger kan have svært ved at se, om det er en ægte tand.

I dag er der stort set ikke den tand, de ikke kan erstatte med et tandimplantat. Det vil altid være en vurderingssag, om det er et implantat, en bro eller en protese, der giver dig det bedste resultat. Der er stor viden på feltet, da det er mere end 40 år siden, at man lavede de første tandimplantater. Tidligere tilbød man kun broer, som blev sat fast på eksisterende tænder og proteser, der ikke sad fast. Der findes mange forskellige implantater, men Tandklinikken i Sundhedshuset anvender i dag udelukkende tandimplantater fra fabrikaterne Astra eller Straumann. Begge er meget anerkendte og veldokumenterede systemer, der er baseret på systematiske forskningsresultater.

 

Der er mange specialer tilknyttet hos Tandklinikken i Sundhedshuset.

Det betyder, at de kan tilbyde mange forskellige behandlinger på ét sted.

Klinikken har adresse i Randers / Randersområdet, hvor de altid står klar til at give dig en god oplevelse. Er du ny patient, sætter de ekstra tid af, uanset om du har behov for en rodbehandling eller et tandimplantat.