Sådan får du venner i udlandet

Mange drømmer om at have venner over hele verden. Det er spændende at møde folk fra andre kulturer, hvor man har mulighed for at lære mere om andre lande. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få venner fra udlandet.

Få venner, når du er ude at rejse – og prøv engelsk humor

Det er helt klart nemmest at få venner i person. Så hvis du gerne vil have venner i udlandet, så kan du overveje at tage til udlandet – og engelsk humor kan være en genvej til nye bekendtskaber.

Du har måske prøvet at være på ferie før, men du har nok ikke følt, at du har mødt særlig mange fra din feriedestination.

Der er tit ikke så mange lokale på de store hoteller og turistattraktioner. Heldigvis er der mange måder at møde folk på, når man er ude og rejse.

Du kan overveje at bo på et hostel, hvor du bor og laver mad sammen med folk fra andre lande. Der er mange hostels, som er meget sociale, hvor man bruger aftenen sammen i byen eller i fællesområderne.

Når du er på et hostel, vil der tit være en meget afslappet stemning, som mange elsker, og det er perfekte forhold til engelsk humor. Her er det derfor være oplagt at vise sin humor på engelsk. Hostels er blandt andet en super god mulighed for dig, som gerne vil rejse alene, men ikke nødvendigvis vil være helt alene på din tur.

Hvis du ikke har en særlig fast rejseplan, kan du rejse videre med nogle af dem, som du snakkede godt med på et hostel, så du har en rejsemakker eller to.

Mød venner online

Det er langt fra alle, som har mulighed for at rejse til udlandet, men det betyder ikke, at man ikke kan få venner fra udlandet. Internettet gemmer på en masse gode muligheder for at få nye venner uden at skulle mødes med dem først.

Der findes forskellige forummer, hvor man kan skrive med andre om fælles interesser. Hvis du har en hobby eller interesse, som der ikke er så mange der har i Danmark, kan det være virkelig rart at finde nogen, som har det på samme måde på internettet.

Du kan også finde pennevenner på nettet, som du kan skrive mails eller breve til. Pennevenner er fantastiske at have, og de er tit lige så interesseret i dit liv og kultur, som du er i deres.