Sådan holder I et vellykket firmårrangement!

Trænger jeres firma til en sjov dag i fællesskabets tegn, hvor kollegaer kan blive bragt sammen og hvor kollegaskabet kan styrkes? Så kan I læse med her, hvor I får tips til forskellige sjove og aktive arrangementer, I kan holde sammen til det næste firmaarrangement!

Adrenalinkick

Skal der gerne være fart over feltet, når I skal hygge jer sammen som kollegaer? Så kan I virkelig give den gas i år og konkurrere ude på gokartbanen. Tag en vild og sjov dag i konkurrencens og i adrenalinens tegn med Paintball & gokart. Sørg for at have et par præmier på højkant, som er relevant for arbejdet. Det kan fx være et indrammet diplom, der skal hænge på chefens kontor eller lækkert bagværk næste fredag til det vindende hold!

I kan lede efter Firmaarrangementer i hele landet her. Fx kan I træne hjernen og udfordre jeres samarbejdstekniker i et Escape Room! Det kan være en både spændende og udfordrende oplevelse for alle. Som hold vil I blive udfordret til at samarbejde og løse gåder for at slippe ud af et rum og videre til et nyt. Det er perfekt til et det lille kontorhold!

Spring ud i det

Skal I kunne mærke adrenalinen pumpe flere dage efter jeres arrangement, kan I kaste jer ud i de helt store adventureoplevelser såsom at zipline eller at klatre. Hvis I har adgang til et område med zipline og klatrevægge, kan det være en fantastisk måde at udfordre holdet og samtidig have det sjovt. I bliver desuden gode til at bakke hinanden op i et udfordrende terræn, der for nogen kan være ganske uhyggeligt.

Er I modsat tættere på havet, kan I udnytte, at sommeren er på vej med en surfertur eller forsøge jer med paddleboarding. Paddleboard kræver ikke så meget teknik, så alle kollegerne skal nok nå at mestre dette på en enkelt dag!