Sådan indretter du det perfekte hjemmekontor

Der er sket meget med måden vi arbejder på i de sidste par år og flere arbejder mere hjemme end nogensinde før. Derfor er det en god idé at have et hjemmekontor, hvor du kan udføre et godt stykke arbejde. Læs denne oversigt og bliv inspireret.

Vælg det rette rum

Det kan godt være at du allerede har udset dig et rum, som skal være dit hjemmekontor. Men det er alligevel værd at tænke lidt over placeringen af hjemmekontoret. Du kan f.eks. tænke over hvor meget plads du får brug for. Måske har du brug for mere eller mindre plads, end du lige havde tænkt på i starten.

Boost kreativiteten med farver og personlighed

Kontorartikler er mere en blot lamper, stole og computere. Når du sidder hele dagen foran computeren, kan du godt begynde at føle dig lidt træt. Det gør det sværere at arbejde og tænke kreativt. Derfor er det en rigtig god idé at få farver, billeder og andre sjove ting med ind på kontoret. Så behøver du bare kigge lidt og så finder du hurtigt på en god idé.

Udnyt alle kvadratmeter

Et hjemmekontor er ikke altid store og du kan opleve udfordringer med plads. I de tilfælde er det vigtigt at tænke kreativt, så dit kontor bliver så godt som muligt. Du kan f.eks. bore skrivebordet fast til væggen på nogle hængsler. Så kan du hæve bordet, når du ikke bruger det. Tænk også masser af skabe og hylder fra gulv til loft – så kræver det ikke nær så mange kvadratmeter.

Glem ikke den gode komfort

Når man bruger 7-8 timer om dagen i en stol foran computeren, er det vigtigt at sidde godt. Derfor er en tilfældig stol fra spisebordet formentlig ikke komfortabel nok. Kig derfor efter en ægte kontorstol. Din ryg og nakke vil takke dig for det.