Skaf praktisk udstyr til byggepladsen

Arbejder du i byggebranchen, kan I selvfølgelig som alle andre virksomheder indimellem have gavn af et par gode tilbud eller bare generelt bud på hjælpeværktøjer samt -maskiner, I kan bruge til hverdagens byggearbejder. Er dette tilfældet, vil du muligvis drage fordel af at læse med her.

Pallevogn

Noget, det kan være svært at undvære på en byggeplads, er en pallevogn. En pallevogn kan transportere mindre eller større objekter eller byggematerialer rundt på eller i første omgang blot ind på byggepladsen. Pallevognens størrelse og styrke afhænger af, hvilken fragt der skal transporteres. En pallevogn kan altså være til en vældig hjælp på byggepladsen og spare for en masse tid, hvilket altid er en fordel på en arbejdsplads; Jo større effektivitet, jo større udbytte.

Ved I på din arbejdsplads ikke, hvilke eller hvilken pallevogne eller pallevogn, I har mest brug for, kan I altid lade jer vejlede af firmaerne, der sælger pallevognene til jer.

Prioritér sikkerheden på pladsen

For at skifte spor er det aldrig fornuftigt at nedprioritere sikkerheden eller adgangen til førstehjælp på en byggeplads. Derfor er en førstehjælpsvogn en mulig løsning på, at førstehjælpen indimellem er for langt væk. En førstehjælpsvogn kan placeres hensigtsmæssigt på byggepladsen et sted, hvor den altid er tilgængelig, hvis I får brug for den.

Det er ikke kun, fordi I på byggepladsen bør have styr på førstehjælpen og den generelle sikkerhed. Arbejdstilsynet har også opstillet krav omkring dette, fordi det er vigtigt at prioritere arbejdernes sikkerhed, så I kan gå trygt på arbejde på byggepladsen.

Hav en akuttaske til rådighed

En sidste måde at sikre, at der er fri adgang til sikkerhed konstant og hurtigt, hvis der skulle ske en ulykke på byggepladsen, er at have en førstehjælpstaske/akuttaske parat til de pressede situationer. Selvom disse nødigt skulle opstå, er sådan en altid rar at have ved hånden.