Skinner til ergoterapi – find materialerne her

Er du ergoterapeut, og mangler du kvalitetsprodukter til fremstilling af skinner til dine klienter? K. C. Pedersen er en dansk distributør af skinnematerialer fra Orfit. Orfits materialer sælges i mere end 100 lande, og mærket er kendt for deres store fleksibilitet, styrke, gode holdbarhed og lette tilpasning.

De termoplastiske skinnematerialer fra Orfit bruges af såvel ergoterapeuter som bandagister, når der skal laves skinner til ergoterapi. Materialerne er skabt med funktionalitet, holdbarhed og komfort for øje, så brugeren får den bedst mulige oplevelse med en specialfremstillet ergonomisk skinne.

Skinner til ergoterapi i termoplastisk materiale

Skinner til ergoterapi bruges i forbindelse med fysisk rehabilitering, men kan også anvendes i en række andre sammenhænge, hvor der er brug for ekstra støtte og stabilisering.

Materialet til skinnerne er termoplastisk og behøver ikke høje temperaturer for at kunne formes. Materialet opvarmes i f.eks. et kogekar med varmt vand. Den ideelle opvarmningstemperatur ligger mellem 65 og 70 grader, hvorefter materialet er blødt og formbart til skinner til ergoterapi.

  1. C. Pedersen forhandler alt, du skal bruge til fremstilling af skinner. Det er materialer som:
  • Orfit skinnemateriale
  • Værktøj til brug ved skinnefremstilling
  • Opvarmningskar
  • Varmepistol
  • Materialer til polstring af skinner
  • Straps, velcrobånd og andet

Smarte pakkeløsninger

Du kan også benytte dig af en af firmaets pakkeløsninger, hvor du får både materialer og værktøj samlet i en færdig pakke til f.eks. fremstilling af håndledsskinne eller andre former for skinner til ergoterapi. Det er et populært valg for mange, der først lige er begyndt selv at fremstille skinner i egen klinik. Løsningen er også smart til terapeuter, der kun laver skinner en gang imellem, og derfor ikke ønsker at have overskydende materialer liggende på lager.

Kurser i professionel fremstilling af skinner

Har du ikke prøvet at lave skinner til ergoterapi før, og ønsker du at vide mere om emnet? Så tilbyder K. C. Pedersen kurser i professionel skinnefremstilling, så du selv kan begynde at lave skinner i din klinik. På firmaets hjemmeside kan du finde mere information om deres kurser, ligesom du kan købe forskellig faglitteratur, som kan være nyttigt for dig, der vil lave skinner til ergoterapi.

Kurserne afholdes i hele landet på opfordring, så tag evt. en eller flere af dine kolleger med, og lav en samlet kursusdag – eller du kan deltage i nogle af de mange kurser, der afholdes i firmaets eget regi.
Der tilbydes både kursus i fremstilling af statiske skinner til ergoterapi og i fremstilling af fleksible skinner.