Står der Paw Patrol-legetøj på deres ønskeliste?

Måske ved du slet ikke, hvad det er. Måske ved du slet ikke, hvor du kan købe det. Måske har du af den grund opgivet og overvejet, at købe noget af det legetøj du da i det mindste kender til.

Men du ved også godt med dig selv, at din niece eller nevø ville blive et par niveauer ekstra glad for gaven, hvis gaven der pakkes op, er fra ønskelisten. Og faktisk behøver du ikke vide meget mere om Paw Patrol end, at det er en tv-serie om 8 redningshunde, der lige nu hitter blandt hele verdens børn. Nu tænker du sikkert: ’’Ja okay men hvor finder jeg så det der Paw Patrol?’’ og det får du her et par bud på, så jagten på gaven gøres bare en lille smule nemmere for dig.

De fysiske butikker

Veeeed du, hvad det bedste errrr…?  Legetøjskæden BR blev etableret i 1963 og har siden været en af de mest velkendte legetøjsbutikker her i Danmark. På nuværende tidspunkt findes der BR-butikker rundt omkring i det meste af landet, og derfor er der stor sandsynlighed for, at en af deres butikker befinder sig nær dig. Fordelene ved at gå i de fysiske butikker er, at du kan se varen foran dig, mærke produktets kvalitet og at du kan få den, købte vare med hjem med det samme.

Butikkerne online

Men der er også fordele ved at købe online, da du nemt og uden problemer kan finde BR’s hjemmeside og tjekke deres Paw Patrol udvalg ud. Fordelene her er, at du nemmere kan skabe dig et godt overblik over de forskellige varer, priser og deres funktioner. Derudover kan du sidde derhjemme i ro og mag, væk fra byernes stress og jag, og læse om de forskellige produkter, for derefter at kunne udvælge den ideelle Paw Patrol vare til din niece eller nevø.