Studiestart er over os – få helt styr på studiecomputeren

Kalenderen siger september og det betyder, at er du ikke allerede startet på studie, så gør du det med garanti snart. Som ved ethvert nyt skoleår kan det være en god idé at lave en lille todo-liste over ting, der skal styr på inden du sætter dig i skole stolen igen. Og ét punkt, der er vigtigt at prioritere, er den computer, der skal hjælpe dig igennem studiet.

Nyt eller brugt?

Måske du allerede har en computer, måske du er uden en, måske du trænger til en opgradering af din pc. Uanset, så gælder det i hvert fald om at have en computer, der virker til formålet: at studere. Er du usikker på, om din computer er med på beatet, så få hjælp til opgradering af pc så du er sikker på, at du kan følge med på notefronten og opgaveskrivningen. Opgradering af pc kan også betyde at få en ny pc. Men om du skal investere i en spritny maskine eller måske overveje at købe en brugt men ’refurbished’ model afhænger af både personlige præferencer og budget. Derudover skal du også overveje, hvad din pc skal kunne og hvad dit studie også kræver af funktioner til computeren. Hvis du overvejer at købe en brugt maskine, skal du derfor også overveje, at det nok er en ældre model og om den derfor egner sig til netop dit studie.

Pas godt på din computer

Når du er klar til at smide din opgraderede pc i tasken så vent lige og husk at smide den i et ’sleeve’. For en computer kan være en skrøbelig maskine. Så skærm den fra ridser, slag, tab og også gerne en utæt vandflaske i tasken. Det er en dyr investering, der gerne skal holde i mange år. Så gør dig selv den tjeneste at pas godt på den.