Tag familien med til Himmerland

Himmerland er en af Danmarks smukkeste landskaber med mange forskellige aktiviteter for hele familien. Det er en af de mest populære rejsemål for danskere, der gerne vil opleve smuk natur, økologi og lokal kultur. Her får du tips til, hvad du skal se og lave, hvis du tager familien med til Himmerland.

Oplev en af Danmarks ældste slotte

I Himmerland finder du Danmarks ældste slot, Voergaard Slot. Her kan du se det imponerende slot og dets store park. Tag familien med at se den frodige park omkring slottet og de store hvælvinger og værelser inde i slottet. Det er en oplevelse, som både børn og voksne vil elske.

Tag ud og nyd naturen

Himmerland er kendt for sin smukke natur. Tag derfor familien med ud og nyd naturen. I Himmerland er der mange forskellige steder, man kan besøge. Du kan tage ud og besøge de mange skove, åer, søer og strande. I skovene kan du tage familien med ud på en cykeltur eller en gåtur.

Oplev det lokale kulturliv

Himmerland er også kendt for sit lokale kulturliv. Her finder du mange forskellige kunstgallerier og museer. Tag familien med til et af de lokale museer og lær mere om det lokale kulturliv. Du kan også tage familien med til et af de mange teatre i byerne og opleve noget kultur fra området.

Tag på økologisk marked

Hvis du og familien gerne vil have en økologisk oplevelse, så kan I taget på et økologisk marked. På disse markeder kan du finde lokale produkter, økologisk mad, vin og øl. Det er en god måde at få en god oplevelse og samtidig lære mere om lokal kultur og mad. Dertil kan I også besøge nogle af de lokale økologiske bryggerier og vingårde, som findes i området.

Opsummering

Hvis du og din familie gerne vil have en oplevelse, så kan I tage på en af de mange forskellige økologiske markeder. Her kan I finde økologiske produkter og lære mere om den lokale kultur.