Togferie i Europa – oplev store dele af Europa på én ferie!

Er du på udkig efter den helt perfekte ferie? Måske du ønsker at give en rejse til én, du holder af i julegave? Uanset, hvilke grunde du har til at lede efter en ferie, så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at læse meget mere om togferie i Europa, som er en helt fantastiske måde at opleve hele Europa på. Togferie i Europa er desuden det helt perfekte valg for dig, der ikke ønsker at sidde stille på hele din ferie, men som derimod ønsker at komme ud og opleve noget. Du har ligeledes mulighed for at vælge præcis den togferie i Europa, som matcher dine ønsker og behov. Du kan fx opleve Tyskland, Italien, Schweiz og mange andre lande. Lyder det som noget for dig? Så book din togferie i Europa allerede i dag!

Fra storbyen Paris til bjergtoppene i Schweiz

Tag blandt andet på en togferie i Europa, der starter med et luksuriøst storby-ophold i vidunderlige Paris, og som herefter tager dig med op til de højeste bjergtoppe i Schweiz. Her har du blandt andet mulighed for at komme med Jungfrau-banen op til toppen af Jungfraujoch. Derudover har du ligeledes mulighed for at komme med verdens stejleste bjergbane op til Pilatus-toppen, og begge alt i ment du undervejs har mulighed for at opleve smukke byer som Interlaken og Luzern.

Glacier Ekspress – verdens smukkeste togtur

Er det lige præcis Paris, du godt kunne tænke dig at udforske, men er du ikke tiltrukket af de høje bjerge i Schweiz? Så kan du i stedet tage til Paris med Glacier Ekspress. Denne unikke togferie i Europa giver dig mulighed for at udforske Paris samt verdens smukkeste togtur – nemlig Glacier Ekspress. I Paris kan du blandt andet forlyste dig langs den berømte Champs-Elysées eller ud kan besøge Eiffeltårnet. Efter dit ophold i Paris, vil turen gå videre med højhastighedstoget. Her vil turen gå til den schweiziske bjergby St. Moritz.

Under din togtur med Glacier Ekspress, som varer 8 timer, har du mulighed for at nyde det storslåede landskab samt flotte natur fra panorama-togvognene. Din tur vil slutte af med en overnatning i Zermatt, hvor der er udsigt til det flotte bjerg Matterhorn.