Tre grønnere valg

Ofte ser og hører du det måske rundt omkring. – Reklamer, film, foredrag og snakke om en grønnere jord. Det er måske i de flestes bevidsthed, at vi må sørge for at passe på vores jord, mens vi stadig er her. Og samtidig også sørge for, at der en levedygtig jord at befinde sig på i fremtiden. Hvis du leder efter nogle tips til at leve grønnere, så læse med her.

Hvad koster det at få fjernvarme

Måske du har læst eller hørt om at få fjernvarme til din bolig, og er derfor begyndt at stille dig selv det spørgsmål ”hvad koster det at få fjernvarme”?

Fjernvarme er en energiløsning, som er grønnere i drift og kan også være billigere end andre opvarmningsformer. Det er ikke alle boliger, som kan få fjernvarme, og derfor kan det være en god idé at søge rådgivning, hvis du ønsker at undersøge, om du kan få fjernvarme. Du kan eventuelt spørge en professionel – hvad koster det at få fjernvarme? Men du kan også finde ud af det på internettet; her finder du ud af hvad fjernvarme koster.

Køb lokalt

Du kan også bidrage til en grønnere omstilling ved at købe lokale varer. Ved at købe lokale varer bidrager du til, at der ikke skal lige så meget transport til at transportere varer fra udlandet, og dermed bliver der heller ikke udledt lige så mange fossile brændstoffer. Ved at købe lokale varer om end det er tøj eller madvarer er du også med til at støtte danske lokale handelsmænd.

Affaldssorter

De fleste byer har indført affaldssortering nu. Du kan bidrage til dette ved at få affaldsspande til sortering i dit eget hjem. På den måde har du mulighed, for at sortere i restaffald, pap og papir samt plast og metal. Jo mere du sortere, jo større mulighed er der for at genbruge materialer og mindske forbrændingerne.