Uundværlige ting til ferien

Skal du ud at rejse, og er du på bar bund, når det kommer til pakning? Så er du havnet det helt rette sted, herunder kan du læse mere om de helt nødvendige ting til rejsen.

Pas og andre kort

Først og fremmest er dit pas helt uundværligt, da du faktisk ikke kan komme ind i landet uden et pas. Husk også at tjekke i god tid inden afrejse, om dit pas stadig er gyldigt. Det vil være rigtig træls, hvis du først opdager det i lufthavnen. Læg eventuelt din pas og andre vigtige ting i en lille lynlås-lomme i din håndhåndbage, så dit pas ikke bliver væk.

Håndsprit og mundbind

I mange lande er corona stadig et emne og for en sikkerhedsskyld, skal du derfor altid medbringe et par mundbinde. Håndsprit er også altid en god ide til rejsende, da man ikke altid på udflugter har tilgang til en håndvask, hvor man kan vaske hænder. desinfektionsservietter vil du helt sikkert heller ikke fortryde, at du har pakket!

Solcreme og aftersun

Skal du til et varmt land med sol og høj uv, så er solcreme en nødvendighed. Det kan hurtigt blive en træls ferie, hvis du ikke har solcreme med. Med en solcreme undgår du at blive forbrændt, og du undgår søvnløse natter med rødme. Et ekstra plus er selvfølgelig, at farven også holder længere med solcreme. Dertil er aftersun også nødvendig til at berolige din hud efter lange dage i den stærke sol.

Gode sko og en praktisk rygsæk

Elsker du udflugter, er et par gode kondisko uundværlige. Et par klip-klapper kan hurtigt ødelægge turen, da de kan være hårde for fødderne, hvis du skal gå flere kilometer. Derudover er en god rygsæk guld værd, da den både kan bruges til strandture, aktiviteter og udflugter. Medbring gerne en praktisk rygsæk med mange rum, som gerne må blive våd og beskidt.