Vaccination hund er godt for helbredet

Langt de fleste hundeejere ved godt, at deres hvalp skal en tur ind til et dyrehospital og få en vaccination hund. Det er derfor vigtigt når din hvalp så bliver ældre, at du husker på, at den stadig skal have sine forskellige vaccinationer, så den kan forblive rask og stadig være en sund vaccination hund. Man skal desuden som hundeejer være opmærksom på de forskellige behov, som netop din hund har. Det kan for eksempel være forskellige tjek og vaccinationer til forskellige racer, da alle racer ikke skal have de samme vaccinationer. Du kan derfor sikre dig du og din vaccination hund får den rette behandling, som er påkrævet til netop din hunds race.

 

Det årlige sundhedstjek og vaccination hund

Det er helt op til hver enkelte hundeejer, om man har lyst til at sin hund skal vaccineres, og du kan nemt kombinere de forskellige tjek osv. Så det passer bedst til dine behov for vaccination hund. Man kan for eksempel sammenkoble det årlige sundhedstjek og vaccination hund, så det kan blive gjort samme gang du er på besøg hos dyrlægen, så du ikke behøver komme flere gange om året. Det er uden tvivl en af de bedste løsninger til dig der gerne vil have en vaccination hund, der er sund og rask hele levetiden.

 

Få en titertest til din vaccination hund

Man kan hos Herning dyrehospital få en titertest til sin hund. Testen går ud på, at den viser hvor stort en antal af antistoffer der er i kroppen på din hund, for at se om den er beskyttet mod de forskellige vaccinationer den har fået. Det er meget smart hvis du gerne vil sikre dig at din vaccination hund ikke går hen og bliver syg af en af de vaccinationer den har fået, og det hele derfor har været forgæves. Ellers kan du altid kontakte Herning Dyrehospital hvis du har eventuelle spørgsmål omkring denne titertest til din vaccination hund. Den tæller lige så meget som en vaccination inden for Dansk Kennel Klub, så du skal ikke frygte at testen ikke er god nok til din vaccination hund.